The Story of the English Village

Foreword

This semester we found two unexpected yurts in the coconut groves at our school. We suddenly realized the yurts were those originally set up at the English Village on the top floor of South Building. After the interview with Principal Weng, we have a relatively profound understanding on the story of the yurts. Because of that, we had the idea to connect environmental protection and restoration of the yurts.

The Set-up Process of the English Village in 2008|Before & After

Before After
the more than 40-year-old building It was transformed into the main entrance of the English Village.
the floor on the top floor before re-laying The floor was newly laid to become the Walk of Fame.
the vacant music classroom It was rebuilt as a hotel in the English Village.
the vacant audio-visual classroom It was converted to the post office and airport in the English Village.
the vacant classroom on the floor of the old building was under construction (A) It was changed into a supermarket in the English Village.
the vacant classroom on the floor of the old building were under construction (B) It was changed into the Mass Rapid Transit in the English Village.
the outside of the classrooms Aerial View on the re-installed outside space.
the frame of the yurt was under construction The completed yurt
the old building was torn down The yurt was moved to the coconut groves.
Other than the frame, it was very damaged.
The roof was empty, too. It seemed out of place in the beautiful coconut groves.
↑Top